Menu

O DTL robnoj marci

Šta je Privatna robna marka?

 

Privatna robna marka predstavlja grupu artikala koji se mogu kupiti pod imenom trgovinskog lanca. Te artikle uglavnom proizvode poznati proivodjači, i po kvalitetu su slični sa poznatim brendovima. Medjutim, ti proizvodi su po pravilu jeftiniji od proizvoda drugih proizvodjača iz iste robne grupe u cilju dostupnosti širem sloju stanovništva. Razlog je što u slučaju privatne robne marke proizvodjač nema trošak kreiranja brenda, dizajniranja ambalaže, marketinga.

 

Koja je naša privatna robna marka i ko je proizvodi?

 

Prateći trendove i standarde u maloprodaji DTL je 2013. godine otpočeo razvoj sopstvene robne marke, pod nazivom TO. Pod ovim nazivom mogu se naći zimnica, kafa, palenta, šlag, šećer u prahu, griz, dodatak jelima, pirinač,sardine, čajevi, gazirani sokovi, zamrznuto testo. Očekuje se još artikala iz grupe prehrambenih artikala pod ovim nazivom.

U 2014. razvijena je još jedna robna marka – HIT. Radi se o proizvodima iz grupe papirne galanterije, opreme za čišćenje i kućne hemije, i ovde se takodje, očekuje još artikala sa nazivom HIT.

Oktobra 2014. smo ušli u svet privatnih robnih marki piva sa pivom pod nazivom Carsko.

Neke od firmi koje proizvode našu robnu marku su: Frikom (zamrznuto testo), Voda Vrnjci (gazirani sokovi), Moravka (kafa, pirinač…), Drenik (papirna galanterija; inače to je firma koja proizvodi Perfex), Top Star (sundjeri,krpe,žice), Carlsberg (Carsko pivo)

Svi dobavljači sa kojima imamo saradnju u okviru robne marke imaju ispunjene najviše standarde kontrole kvaliteta. Cilj nam je da potrošaču kupovinom ovih proizvoda pružimo maksimalnu moguću sigurnost i poverenje.

 excellentseal

logo

Metalac Proleter a.d.,
ul. Rudničke Vojske br.18,
32300 Gornji Milanovac,
Srbija

 

Log In or Register